Menu
Türkçe İçerikli Bilgi Arşivi ve Bilgi Paylaşım Platformu
 





Proteus, baskı devre çizimi, elektrik, elektronik devre şeması hazırlamak da ve bu devreleri simüle etmek de kullanılan bir yazılımdır.

Proteus programı
* İsis ( şema çizim )
* Ares ( baskı devre çizim )

Alt programları olmak üzere iki modülden oluşur.

Proteus ile yapmış oldugunuz devreyi çalıştırabilir malzeme almaya lehim yapmaya gerek kalmadan her türlü devre dizaynı yapabilirsiniz. Ayrıca baskılı devre çiziminide yapılabiliyor herşey sizin hayal gücünüze bağlı.
Elektronik devre tasarımı yapan ve simule edenler bilirler türünün en gelişmiş örneği ve yanında bonus micro code studio ve picbasic pro ile beraber...

Proteus VSM-
Proteus Virtual System Modelling (VSM) Proteus Sanal Sistem Modelleme (VSM) tam mikroişlemci tabanlı tasarım co-simülasyon kolaylaştırmak için karma mod SPICE devre simülasyonudur, animasyon bileşenleri ve mikroişlemci modelleri birleştiriyor. Şimdiye kadar ilk kez, onu geliştirmek ve fiziksel bir prototip inşa edilmeden önce bu tür tasarımlar test mümkündür.

Eğer LED ve LCD ekranları gibi ekran göstergeleri ve değişken anahtarları ve düğmeler gibi kullanmadan sanal tasarım ile etkileşim için simule etmek mümkündür. Simülasyon (ya da yeterince yakın olan) gerçek zamanlı olarak gerçekleşir: Bir 1GMHz Pentium III 12MHz üzerinden de overclock temel bir 8051 sisteme benzetilebilir. Proteus VSM da kesme noktaları, hem de montaj kodu ve üst düzey dil kaynak için tek bir adım ve değişken ekranı da dahil olmak üzere kapsamlı hata ayıklama imkan sağlar.

Proteus PCB -
Proteus PCB tasarımı birleştiren ISIS şematik yakalama ve ARES PCB düzeni programları Tasarım PCB gücü sağlayan bir entegre profesyonelbir baskı devre progtamıdır.

Tüm Proteus PCB tasarım ürünleri bir de entegre şekil tabanlı autorouter ve temel SPICE simülasyon standart olarak yeteneklidir. Daha gelişmiş yönlendirme modları satın alarak Düzey 2 ve daha yüksek iken simülasyon yetenekleri olabilir gelişmiş Tasarım PCB Proteus dahildir İleri Simülasyon / veya opsiyon ve mikro denetleyici simülasyon yetenekleri vardır.



Proteus v8.1 Setup &Patch İndir



Dosya Şifresipoyrazsoft
Dosya Boyutu189 MB
MD5 veya CRC3255FC1BFD333BFB56B20A0C32C32CB868
İşletim SistemiWindows tümü
AçıklamaKurulumda veya patch işleminde eğer bir sorunla karşılaşırsanız, bize bildiriniz.


Yorum Gönder Blogger

 
Top